Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

HÄRKILA Heat Jacket

  • 3 195 kr

Denna produkt finns endast i butiken i Ånge. Välkommen in!

Dela
Leverantör: Härkila

Härkila Heat Jacket är en smart jacka som håller dig varm under kalla dagar. 

Härkila Heat-jackan är tillverkad i ett fodrat lättviktsmaterial och har stretchmembran i sidorna och på ärmarna, vilket ger bättre rörelsefrihet. Invändigt sitter ett värmereflekterande foder som både förhindrar värmeförlust och förstärker effekten av jackans värmemembran. Kragen är fodrad med mjuk fleece.

På de mest köldutsatta ställena på överkroppen – mellan ryggstyckena och i ländryggen – sitter insydda värmemembran som med hjälp av den tillhörande smartphone-appen kan ställas in på exakt önskad temperatur mellan 30 och 52 grader C. Membranen kan också ställas in på 38, 46 eller 52 grader C med hjälp av tryckknappen på bröstet, utan appen, så att du inte är beroende av din smartphone. Till skillnad från äldre värmeteknologier är värmemembranen så flexibla att de kan vikas ihop tillsammans med det plagg som de är insydda i. Dessutom kan jackan utan problem tvättas i maskin.

I jackans högra ficka sitter ett vattentätt USB-uttag, så att du kan ansluta en valfri powerbank. Med en powerbank på 10 000 mAh kan jackan hålla den högsta temperaturen på 52 grader C i cirka 7 timmar vid en utomhustemperatur på 0 grader C. För att spara ström går värmemembranen automatiskt i vila när jackan har uppnått den önskade temperaturen. Därefter slås de på igen om temperaturen sjunker 1–2 grader under den önskade nivån, utan att du märker det. På så vis är jackan värmereglerande eftersom värmefunktionen automatiskt slås av om du t.ex. får upp värmen under hög aktivitet, och slås på igen när du sitter eller står stilla.

OBS! Powerbank ingår ej utan köpes separat, fungerar med alla powerbanks med USB-uttag.

Jackan har två sidfickor, en innerficka, en radioficka på vänster sida och en medföljande vattentät packpåse att packa ner jackan i.

Detaljer:

  • Dubbla värmepaneler
  • Dragkedjeförsedd bröstficka på vänster sida
  • Strecth paneler för ökad komfort och rörelsefrihet
  • Dragkedjeförsedda sidofickor samt ficka med USB-uttag
  • Elastisk krage, armslut och fålla

Specifikationer: 

  • Yttertyg: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit, WR, Polyurethane-beläggning
  • Innertyg: 100% Polyester, 20 Denier Poly Knit,  Värmereflekterande silverprint
  • Vaddering: 80 g

Powerbank rekommendation

Härkila rekommenderar att du använder en 10.000 mAh powerbank med en effekt på 5V / 2A. Härkilas powerbank har en inbyggd energisparfunktion. Därmed upplevs problem med Burrel Powerbank 10 000mAh som har en effekt på 5v /1A och en port med 5V/2,1A.