Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Morakniv Companion

  • 169 kr

Denna produkt finns endast i butiken i Ånge. Välkommen in!

Dela
Leverantör: Morakniv

Här är en allroundkniv för dig som behöver en pålitlig följeslagare i vitt skilda situationer. Den är dessutom lätt att återskärpa vilket gör att du kan använda den om och om igen.
Det ergonomiska skaftet av polymer har ett mjukt friktionsgrepp, fingerskydd och ett 2,0 mm tjockt blad av kolstål, som ger både styrka och stabilitet i varje skär. Tack vare blad- och skaftkonstruktionen blir kniven optimal för att kunna arbeta säkert och effektivt i olika väderförhållanden året runt. Knivslidan av polymer har ett praktiskt bältes-clip så att kniven kan fästas på bältet eller ryggsäcken, alltid nära till hands. Kolstål rostar, torka av och olja in bladet efter användning.

Den här kniven kan inte användas med tändstål

...Det innebär att Morakniv har prioriterat en skarp och hållbar egg tillsammans med ett stadigt grepp, vilket innebär att bladryggens utseende inte fått lika stort utrymme. Om du använder deras icke-tändstålsanpassade knivar i andra sammanhang än de avsedda, kom ihåg att de flesta av dem har denna opolerade bladrygg – den kan alltså inte användas tillsammans med tändstål.